ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩN ΣΥΝΟΔΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 18:08

ΘΕΜΑ: ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩN ΣΥΝΟΔΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ΚΤΕΛ Λακωνίας Α.Ε. προκειμένου να καλύψει θέσεις Συνοδών Μαθητών για το Σχολικό Έτος 2022-2023 σε όλο τον Νομό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποβάλλοντας σχετική Αίτηση έως και Παρασκευή 16-9-2022. Οι συνοδοί μαθητών θα είναι ωρομίσθιοι ( 2 ώρες ημερησίως) και θα χρησιμοποιούνται σε σχολικά δρομολόγια το πρωί και το μεσημέρι τις ημέρες λειτουργίας των σχολείων .

Για την πρόσληψη απαιτούνται τα εξής προσόντα συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που συνυποβάλλονται με την Αίτηση.

1) Να έχουν Ελληνική ιθαγένεια και να είναι γραμμένοι/ες στα μητρώα ή δημοτολογία Δήμου ή Κοινότητος ή την ιθαγένεια κράτους- μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται και πρόσληψη ομογενών που διαμένουν στην Ελλάδα άνω των δώδεκα ( 12 ) μηνών προ της προσλήψεώς των.

2) Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές εφόσον η απαλλαγή αυτή δεν οφείλεται σε σοβαρούς λόγους ασθένειας.

3)Να μην έχουν καταδικασθεί σε στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων ή σε οποιαδήποτε ποινή για κακούργημα, κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβιασμό, απιστία, χρήση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών και γενικά για εγκλήματα κατά των ηθών σε βαθμό πλημμελήματος. Ακόμη να μην έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για κάποιο από τα παραπάνω αδικήματα.

Οι αιτήσεις μπορούν να γίνονται στην Γραμματεία του ΚΤΕΛ Λακωνίας καθώς και να αποστέλλονται ταχυδρομικά εκεί ( Λυκούργου 23,Σπάρτη ).

Επίσης μπορούν να γίνονται αιτήσεις με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για το ΚΤΕΛ Λακωνίας Α.Ε
Ο Πρόεδρος Δ.Σ

 

ΔΑΜ.ΣΤΑΘΑΚΟΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)