Preloader

ΘΕΜΑ:  ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΣ ΕΚΔΟΤΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΘΗΝΩΝ

                                                       ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Το ΚΤΕΛ Λακωνίας Α.Ε. προκειμένου να καλύψει τη θέση Εκδότη Εισιτηρίων στον Σταθμό Αθηνών ( Κηφισός) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου καλεί τους/τις  ενδιαφερόμενους/νες  να εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποβάλλοντας σχετική Αίτηση έως και Πέμπτη   12-10-2023. Για την πρόσληψη απαιτούνται τα εξής προσόντα συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που συνυποβάλλονται με την Αίτηση.

1) Να έχουν Ελληνική ιθαγένεια και να είναι γραμμένοι/ες στα μητρώα ή δημοτολογία  Δήμου ή Κοινότητος ή την ιθαγένεια κράτους- μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται και πρόσληψη ομογενών που διαμένουν στην Ελλάδα άνω των δώδεκα ( 12 ) μηνών προ της προσλήψεώς των.

2) Να κατέχουν τουλάχιστον απολυτήριο τίτλο σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

3) Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές εφόσον η απαλλαγή αυτή δεν οφείλεται σε σοβαρούς λόγους ασθένειας.

4)Να μην έχουν καταδικασθεί σε στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων ή σε  οποιαδήποτε ποινή για κακούργημα, κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβιασμό, απιστία, χρήση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών και γενικά για εγκλήματα κατά των ηθών σε βαθμό πλημμελήματος. Ακόμη να μην έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για κάποιο από τα παραπάνω αδικήματα.

5) Να έχουν πιστοποιητικό χειρισμού Η/Υ αναγνωρισμένης Σχολής και  πτυχίο αγγλικής γλώσσας.

6) Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Οι αιτήσεις μπορούν να δίνονται στα εκδοτήριά μας στον Σταθμό Αθηνών ( Κηφισός) και στην Γραμματεία του ΚΤΕΛ καθώς και να αποστέλλονται ταχυδρομικά εκεί ( Λυκούργου 23,Σπάρτη ).

Για το ΚΤΕΛ Λακωνίας Α.Ε

Ο Πρόεδρος Δ.Σ

ΔΑΜ. ΣΤΑΘΑΚΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο